Lentile de contact cu dioptrii Alcon / Ciba Vision Dailies Total 1 unica folosinta 30 lentile cu comanda online

Fii in trend cu aceste lentile de contact cu dioptrii Alcon / Ciba Vision Dailies Total 1 unica folosinta 30 lentile pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege acele lentile de contact Alcon / Ciba Vision care ti se potrivesc cel mai bine.

VEZI PRET

Detalii Lentile de contact cu dioptrii Alcon / Ciba Vision Dailies Total 1 unica folosinta 30 lentile online:

Id Produs: 3381
Categorie: Lentile de contact
Brand: Alcon / Ciba Vision
Tip: cu dioptrii

Dioptrii: De la -10.00 pana la -0.50<br />Producator: Alcon / Ciba Vision<br />Model: Dailies Total 1 unica folosinta<br />Pot sa dorm cu ele?: Nu<br />Pentru: Miopie-Hipermetropie<br />Continut de apa: 33%<br />Perioada de utilizare: Unica folosinta<br />Transmisibilitate oxigen: 156 Dk/t<br />Diametru: 14.1 mm<br />Material: Silicon-Hidrogel<br />Bucati / cutie: 30 lentile/cutie<br />Raza de curbura: 8.5 mm<br />Mod de purtare: Purtare zilnica

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact cu dioptrii Alcon / Ciba Vision pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare.

Alege o pereche de lentile cu dioptrii Alcon / Ciba Vision de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege lentile de contact Alcon / Ciba Vision Dailies Total 1 unica folosinta 30 lentile cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: