Lentile de contact cu dioptrii Bausch & Lomb SofLens 59 lunare - 6 lentile / cutie cu comanda online

Fii in trend cu aceste lentile de contact cu dioptrii Bausch & Lomb SofLens 59 lunare – 6 lentile / cutie pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege acele lentile de contact Bausch & Lomb care ti se potrivesc cel mai bine.

VEZI PRET

Detalii Lentile de contact cu dioptrii Bausch & Lomb SofLens 59 lunare – 6 lentile / cutie online:

Id Produs: 2220
Categorie: Lentile de contact
Brand: Bausch & Lomb
Tip: cu dioptrii

Dioptrii: De la -9.00 pana la +6.00<br />Producator: Bausch & Lomb<br />Model: SofLens 59 lunare<br />Pot sa dorm cu ele?: Nu<br />Pentru: Miopie-Hipermetropie<br />Continut de apa: 59%<br />Perioada de utilizare: Lunare<br />Transmisibilitate oxigen: 15.7 Dk/t<br />Diametru: 14.2 mm<br />Material: Hilafilcon B<br />Bucati / cutie: 6 lentile/cutie<br />Raza de curbura: 8.6 mm<br />Mod de purtare: Purtare zilnica<br />Tip lentile: Moi

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact cu dioptrii Bausch & Lomb pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare.

Alege o pereche de lentile cu dioptrii Bausch & Lomb de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege lentile de contact Bausch & Lomb SofLens 59 lunare – 6 lentile / cutie cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: