Blended Grey/Blue - lentile de contact colorate gri/albastre trimestriale - 90 purtari (2 lentile/cutie) brand ZenVu cu comanda online

Fii in trend cu aceste Blended Grey/Blue – lentile de contact colorate gri/albastre trimestriale – 90 purtari (2 lentile/cutie) pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege lentile de contact Albastre ZenVu si schimba nuanta naturala a irisului, obtinand un look perfect atat pentru o ocazie speciala cat si pentru o schimbare de zi cu zi.

VEZI PRET

Detalii Blended Grey/Blue – lentile de contact colorate gri/albastre trimestriale – 90 purtari (2 lentile/cutie) marca ZenVu online:

Id Produs: 17377
Categorie: Lentile contact colorate
Brand: ZenVu
Nuanta: Albastre

Producator: ZenVu<br />Culoare: Albastru<br />Model: Blended Grey/Blue<br />Perioada de utilizare: 90 de purtari<br />Diametru: 14.00 mm<br />Lentile Halloween: Nu<br />Bucati / pachet: 2 lentile/cutie<br />Dioptrii: Nu<br />Continut de apa: 45%<br />Material: Terpolymer

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact colorate ZenVu Albastre pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare. Fie ca vrei doar sa arati impecabil la urmatoarea petrecere sau vrei sa obtii un look diferit in sezonul acesta, opteaza pentru lentile de contact Albastre menite sa iti transforme rapid nuanta ochilor.

Alege o pereche de lentile colorate Albastre ZenVu de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege Blended Grey/Blue – lentile de contact colorate gri/albastre trimestriale – 90 purtari (2 lentile/cutie) marca ZenVu cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: