Fantaisie White Hypno - lentile de contact pentru Halloween anuale - 365 purtari (2 lentile/cutie) brand Auva Vision cu comanda online

Fii in trend cu aceste Fantaisie White Hypno – lentile de contact pentru Halloween anuale – 365 purtari (2 lentile/cutie) pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege lentile de contact Albe Auva Vision si schimba nuanta naturala a irisului, obtinand un look perfect atat pentru o ocazie speciala cat si pentru o schimbare de zi cu zi.

VEZI PRET

Detalii Fantaisie White Hypno – lentile de contact pentru Halloween anuale – 365 purtari (2 lentile/cutie) marca Auva Vision online:

Id Produs: 17693
Categorie: Lentile contact colorate
Brand: Auva Vision
Nuanta: Albe

Producator: Auva Vision<br />Culoare: Alb<br />Model: Fantaisie White Hypno<br />Perioada de utilizare: 365 de purtari<br />Diametru: 14.20 mm<br />Lentile Halloween: Da<br />Bucati / pachet: 2 lentile/cutie<br />Dioptrii: Nu<br />Continut de apa: 42%<br />Tip lentile colorate: Halloween

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact colorate Auva Vision Albe pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare. Fie ca vrei doar sa arati impecabil la urmatoarea petrecere sau vrei sa obtii un look diferit in sezonul acesta, opteaza pentru lentile de contact Albe menite sa iti transforme rapid nuanta ochilor.

Alege o pereche de lentile colorate Albe Auva Vision de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege Fantaisie White Hypno – lentile de contact pentru Halloween anuale – 365 purtari (2 lentile/cutie) marca Auva Vision cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: