Adore Bi Tone Aqua - lentile de contact colorate albastre trimestriale - 90 purtari (2 lentile/cutie) brand Adore cu comanda online

Fii in trend cu aceste Adore Bi Tone Aqua – lentile de contact colorate albastre trimestriale – 90 purtari (2 lentile/cutie) pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege lentile de contact Albastre Adore si schimba nuanta naturala a irisului, obtinand un look perfect atat pentru o ocazie speciala cat si pentru o schimbare de zi cu zi.

VEZI PRET

Detalii Adore Bi Tone Aqua – lentile de contact colorate albastre trimestriale – 90 purtari (2 lentile/cutie) marca Adore online:

Id Produs: 2382
Categorie: Lentile contact colorate
Brand: Adore
Nuanta: Albastre

Producator: Adore<br />Culoare: Albastru<br />Model: Adore Bi Tone Aqua<br />Perioada de utilizare: 90 de purtari<br />Diametru: 14 mm<br />Lentile Halloween: Nu<br />Bucati / pachet: 2 lentile/pachet<br />Dioptrii: Da<br />Continut de apa: 38%<br />Material: Polymacon<br />Tip lentile colorate: Cu dioptrie

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact colorate Adore Albastre pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare. Fie ca vrei doar sa arati impecabil la urmatoarea petrecere sau vrei sa obtii un look diferit in sezonul acesta, opteaza pentru lentile de contact Albastre menite sa iti transforme rapid nuanta ochilor.

Alege o pereche de lentile colorate Albastre Adore de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege Adore Bi Tone Aqua – lentile de contact colorate albastre trimestriale – 90 purtari (2 lentile/cutie) marca Adore cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: