TruBlends Brown - lentile de contact colorate caprui zilnice - (10 lentile/cutie) brand ColourVUE cu comanda online

Fii in trend cu aceste TruBlends Brown – lentile de contact colorate caprui zilnice – (10 lentile/cutie) pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege lentile de contact Caprui ColourVUE si schimba nuanta naturala a irisului, obtinand un look perfect atat pentru o ocazie speciala cat si pentru o schimbare de zi cu zi.

VEZI PRET

Detalii TruBlends Brown – lentile de contact colorate caprui zilnice – (10 lentile/cutie) marca ColourVUE online:

Id Produs: 2085
Categorie: Lentile contact colorate
Brand: ColourVUE
Nuanta: Caprui

Producator: MaxVue Vision<br />Culoare: Caprui<br />Model: TruBlends Brown<br />Perioada de utilizare: 5 purtari pentru fiecare ochi<br />Diametru: 14.20 mm<br />Lentile Halloween: Nu<br />Bucati / pachet: 10 lentile/cutie<br />Dioptrii: Da<br />Continut de apa: 55%<br />Tip lentile colorate: Cu dioptrie

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact colorate ColourVUE Caprui pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare. Fie ca vrei doar sa arati impecabil la urmatoarea petrecere sau vrei sa obtii un look diferit in sezonul acesta, opteaza pentru lentile de contact Caprui menite sa iti transforme rapid nuanta ochilor.

Alege o pereche de lentile colorate Caprui ColourVUE de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege TruBlends Brown – lentile de contact colorate caprui zilnice – (10 lentile/cutie) marca ColourVUE cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: