TruBlends Emerald- lentile de contact colorate turcoaz lunare - 30 purtari (2 lentile/cutie) brand ColourVUE cu comanda online

Fii in trend cu aceste TruBlends Emerald- lentile de contact colorate turcoaz lunare – 30 purtari (2 lentile/cutie) pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege lentile de contact Turcoaz ColourVUE si schimba nuanta naturala a irisului, obtinand un look perfect atat pentru o ocazie speciala cat si pentru o schimbare de zi cu zi.

VEZI PRET

Detalii TruBlends Emerald- lentile de contact colorate turcoaz lunare – 30 purtari (2 lentile/cutie) marca ColourVUE online:

Id Produs: 9531
Categorie: Lentile contact colorate
Brand: ColourVUE
Nuanta: Turcoaz

Producator: MaxVue Vision<br />Culoare: Turcoaz<br />Model: TruBlends Emerald<br />Perioada de utilizare: 30 de purtari<br />Diametru: 14.20 mm<br />Lentile Halloween: Nu<br />Bucati / pachet: 2 lentile/pachet<br />Dioptrii: Da<br />Continut de apa: 55%<br />Tip lentile colorate: Cu dioptrie

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact colorate ColourVUE Turcoaz pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare. Fie ca vrei doar sa arati impecabil la urmatoarea petrecere sau vrei sa obtii un look diferit in sezonul acesta, opteaza pentru lentile de contact Turcoaz menite sa iti transforme rapid nuanta ochilor.

Alege o pereche de lentile colorate Turcoaz ColourVUE de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege TruBlends Emerald- lentile de contact colorate turcoaz lunare – 30 purtari (2 lentile/cutie) marca ColourVUE cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: