TruBlends Brown - lentile de contact colorate caprui lunare (2 lentile / cutie) brand ColourVUE cu comanda online

Fii in trend cu aceste TruBlends Brown – lentile de contact colorate caprui lunare (2 lentile / cutie) pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege lentile de contact Maro ColourVUE si schimba nuanta naturala a irisului, obtinand un look perfect atat pentru o ocazie speciala cat si pentru o schimbare de zi cu zi.

VEZI PRET

Detalii TruBlends Brown – lentile de contact colorate caprui lunare (2 lentile / cutie) marca ColourVUE online:

Id Produs: 22023
Categorie: Lentile contact colorate
Brand: ColourVUE
Nuanta: Maro

Producator: MaxVue Vision<br />Culoare: Maro<br />Model: TruBlends Brown lunare<br />Perioada de utilizare: 30 de purtari<br />Diametru: 14.20 mm<br />Lentile Halloween: Nu<br />Bucati / pachet: 2 lentile/cutie<br />Continut de apa: 55%

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact colorate ColourVUE Maro pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare. Fie ca vrei doar sa arati impecabil la urmatoarea petrecere sau vrei sa obtii un look diferit in sezonul acesta, opteaza pentru lentile de contact Maro menite sa iti transforme rapid nuanta ochilor.

Alege o pereche de lentile colorate Maro ColourVUE de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege TruBlends Brown – lentile de contact colorate caprui lunare (2 lentile / cutie) marca ColourVUE cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: