Solotica Solflex Colors Hype Amarela Yellow - lentile de contact colorate galbene lunare - 30 purtari (2 lentile/cutie) brand Solotica cu comanda online

Fii in trend cu aceste Solotica Solflex Colors Hype Amarela Yellow – lentile de contact colorate galbene lunare – 30 purtari (2 lentile/cutie) pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege lentile de contact Galbene Solotica si schimba nuanta naturala a irisului, obtinand un look perfect atat pentru o ocazie speciala cat si pentru o schimbare de zi cu zi.

VEZI PRET

Detalii Solotica Solflex Colors Hype Amarela Yellow – lentile de contact colorate galbene lunare – 30 purtari (2 lentile/cutie) marca Solotica online:

Id Produs: 5974
Categorie: Lentile contact colorate
Brand: Solotica
Nuanta: Galbene

Producator: Solotica<br />Culoare: Galben<br />Model: Solflex Colors Hype Amarela Yellow<br />Perioada de utilizare: 30 de purtari<br />Diametru: 14.2 mm<br />Lentile Halloween: Da<br />Bucati / pachet: 2 lentile/pachet<br />Dioptrii: Nu<br />Continut de apa: 38%<br />Material: Polymacon<br />Calitate lentile: Premium<br />Tip lentile colorate: Halloween

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact colorate Solotica Galbene pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare. Fie ca vrei doar sa arati impecabil la urmatoarea petrecere sau vrei sa obtii un look diferit in sezonul acesta, opteaza pentru lentile de contact Galbene menite sa iti transforme rapid nuanta ochilor.

Alege o pereche de lentile colorate Galbene Solotica de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege Solotica Solflex Colors Hype Amarela Yellow – lentile de contact colorate galbene lunare – 30 purtari (2 lentile/cutie) marca Solotica cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: