Solotica Natural Colors Azul - lentile de contact colorate albastru intens anuale - 365 purtari (2 lentile/cutie) brand Solotica cu comanda online

Fii in trend cu aceste Solotica Natural Colors Azul – lentile de contact colorate albastru intens anuale – 365 purtari (2 lentile/cutie) pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege lentile de contact Albastre Solotica si schimba nuanta naturala a irisului, obtinand un look perfect atat pentru o ocazie speciala cat si pentru o schimbare de zi cu zi.

VEZI PRET

Detalii Solotica Natural Colors Azul – lentile de contact colorate albastru intens anuale – 365 purtari (2 lentile/cutie) marca Solotica online:

Id Produs: 5689
Categorie: Lentile contact colorate
Brand: Solotica
Nuanta: Albastre

Producator: Solotica<br />Culoare: Albastru<br />Model: Natural Colors Azul<br />Perioada de utilizare: 365 de purtari<br />Diametru: 14.2 mm<br />Lentile Halloween: Nu<br />Bucati / pachet: 2 lentile/pachet<br />Dioptrii: Da<br />Continut de apa: 38%<br />Material: Polymacon<br />Calitate lentile: Premium<br />Tip lentile colorate: Cu dioptrie

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact colorate Solotica Albastre pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare. Fie ca vrei doar sa arati impecabil la urmatoarea petrecere sau vrei sa obtii un look diferit in sezonul acesta, opteaza pentru lentile de contact Albastre menite sa iti transforme rapid nuanta ochilor.

Alege o pereche de lentile colorate Albastre Solotica de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege Solotica Natural Colors Azul – lentile de contact colorate albastru intens anuale – 365 purtari (2 lentile/cutie) marca Solotica cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: