Solotica Hidrocor RIO Parati - lentile de contact colorate gri anuale - 365 purtari (2 lentile/cutie) brand Solotica cu comanda online

Fii in trend cu aceste Solotica Hidrocor RIO Parati – lentile de contact colorate gri anuale – 365 purtari (2 lentile/cutie) pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege lentile de contact Gri Solotica si schimba nuanta naturala a irisului, obtinand un look perfect atat pentru o ocazie speciala cat si pentru o schimbare de zi cu zi.

VEZI PRET

Detalii Solotica Hidrocor RIO Parati – lentile de contact colorate gri anuale – 365 purtari (2 lentile/cutie) marca Solotica online:

Id Produs: 22303
Categorie: Lentile contact colorate
Brand: Solotica
Nuanta: Gri

Producator: Solotica<br />Culoare: Gri<br />Model: Hidrocor RIO Parati<br />Perioada de utilizare: 365 de purtari<br />Diametru: 14.2 mm<br />Lentile Halloween: Nu<br />Bucati / pachet: 2 lentile/pachet<br />Dioptrii: Nu<br />Continut de apa: 38%<br />Material: Polymacon<br />Calitate lentile: Premium

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact colorate Solotica Gri pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare. Fie ca vrei doar sa arati impecabil la urmatoarea petrecere sau vrei sa obtii un look diferit in sezonul acesta, opteaza pentru lentile de contact Gri menite sa iti transforme rapid nuanta ochilor.

Alege o pereche de lentile colorate Gri Solotica de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege Solotica Hidrocor RIO Parati – lentile de contact colorate gri anuale – 365 purtari (2 lentile/cutie) marca Solotica cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: