Soflens Natural Colors Jade - lentile de contact colorate verzi lunare - 30 purtari (2 lentile/cutie) brand Bausch & Lomb cu comanda online

Fii in trend cu aceste Soflens Natural Colors Jade – lentile de contact colorate verzi lunare – 30 purtari (2 lentile/cutie) pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege lentile de contact Verzi Bausch & Lomb si schimba nuanta naturala a irisului, obtinand un look perfect atat pentru o ocazie speciala cat si pentru o schimbare de zi cu zi.

VEZI PRET

Detalii Soflens Natural Colors Jade – lentile de contact colorate verzi lunare – 30 purtari (2 lentile/cutie) marca Bausch & Lomb online:

Id Produs: 2691
Categorie: Lentile contact colorate
Brand: Bausch & Lomb
Nuanta: Verzi

Producator: Bausch & Lomb<br />Culoare: Verde<br />Model: Soflens Natural Colors Jade<br />Perioada de utilizare: 30 de purtari<br />Diametru: 14 mm<br />Lentile Halloween: Nu<br />Bucati / pachet: 2 lentile/pachet<br />Dioptrii: Da<br />Continut de apa: 38.6%<br />Material: Hydrogel Terpolymer<br />Tip lentile colorate: Cu dioptrie

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact colorate Bausch & Lomb Verzi pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare. Fie ca vrei doar sa arati impecabil la urmatoarea petrecere sau vrei sa obtii un look diferit in sezonul acesta, opteaza pentru lentile de contact Verzi menite sa iti transforme rapid nuanta ochilor.

Alege o pereche de lentile colorate Verzi Bausch & Lomb de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege Soflens Natural Colors Jade – lentile de contact colorate verzi lunare – 30 purtari (2 lentile/cutie) marca Bausch & Lomb cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: