Soflens Natural Colors Indigo - lentile de contact colorate violet lunare - 30 purtari (2 lentile/cutie) brand Bausch & Lomb cu comanda online

Fii in trend cu aceste Soflens Natural Colors Indigo – lentile de contact colorate violet lunare – 30 purtari (2 lentile/cutie) pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege lentile de contact Violet Bausch & Lomb si schimba nuanta naturala a irisului, obtinand un look perfect atat pentru o ocazie speciala cat si pentru o schimbare de zi cu zi.

VEZI PRET

Detalii Soflens Natural Colors Indigo – lentile de contact colorate violet lunare – 30 purtari (2 lentile/cutie) marca Bausch & Lomb online:

Id Produs: 2693
Categorie: Lentile contact colorate
Brand: Bausch & Lomb
Nuanta: Violet

Producator: Bausch & Lomb<br />Culoare: Violet<br />Model: Soflens Natural Colors Indigo<br />Perioada de utilizare: 30 de purtari<br />Diametru: 14.00 mm<br />Lentile Halloween: Nu<br />Bucati / pachet: 2 lentile/cutie<br />Dioptrii: Da<br />Continut de apa: 38.6%<br />Material: Hydrogel Terpolymer<br />Tip lentile colorate: Cu dioptrie

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact colorate Bausch & Lomb Violet pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare. Fie ca vrei doar sa arati impecabil la urmatoarea petrecere sau vrei sa obtii un look diferit in sezonul acesta, opteaza pentru lentile de contact Violet menite sa iti transforme rapid nuanta ochilor.

Alege o pereche de lentile colorate Violet Bausch & Lomb de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege Soflens Natural Colors Indigo – lentile de contact colorate violet lunare – 30 purtari (2 lentile/cutie) marca Bausch & Lomb cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: