Perfect Black - lentile de contact colorate negre trimestriale - 90 purtari (2 lentile/cutie) brand ZenVu cu comanda online

Fii in trend cu aceste Perfect Black – lentile de contact colorate negre trimestriale – 90 purtari (2 lentile/cutie) pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege lentile de contact Negre ZenVu si schimba nuanta naturala a irisului, obtinand un look perfect atat pentru o ocazie speciala cat si pentru o schimbare de zi cu zi.

VEZI PRET

Detalii Perfect Black – lentile de contact colorate negre trimestriale – 90 purtari (2 lentile/cutie) marca ZenVu online:

Id Produs: 17383
Categorie: Lentile contact colorate
Brand: ZenVu
Nuanta: Negre

Producator: ZenVu<br />Culoare: Negru<br />Model: Perfect Black<br />Perioada de utilizare: 90 de purtari<br />Diametru: 14.00 mm<br />Lentile Halloween: Nu<br />Bucati / pachet: 2 lentile/cutie<br />Dioptrii: Nu<br />Continut de apa: 45%<br />Material: Terpolymer

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact colorate ZenVu Negre pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare. Fie ca vrei doar sa arati impecabil la urmatoarea petrecere sau vrei sa obtii un look diferit in sezonul acesta, opteaza pentru lentile de contact Negre menite sa iti transforme rapid nuanta ochilor.

Alege o pereche de lentile colorate Negre ZenVu de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege Perfect Black – lentile de contact colorate negre trimestriale – 90 purtari (2 lentile/cutie) marca ZenVu cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: