Mellow Latte Ice - lentile de contact colorate gri trimestriale - 90 purtari (2 lentile/cutie) brand Phantasee cu comanda online

Fii in trend cu aceste Mellow Latte Ice – lentile de contact colorate gri trimestriale – 90 purtari (2 lentile/cutie) pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege lentile de contact Gri Phantasee si schimba nuanta naturala a irisului, obtinand un look perfect atat pentru o ocazie speciala cat si pentru o schimbare de zi cu zi.

VEZI PRET

Detalii Mellow Latte Ice – lentile de contact colorate gri trimestriale – 90 purtari (2 lentile/cutie) marca Phantasee online:

Id Produs: 5388
Categorie: Lentile contact colorate
Brand: Phantasee
Nuanta: Gri

Producator: MaxVue Vision<br />Culoare: Gri<br />Perioada de utilizare: 90 de purtari<br />Diametru: 14 mm<br />Bucati / pachet: 2 lentile/cutie<br />Dioptrii: Da

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact colorate Phantasee Gri pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare. Fie ca vrei doar sa arati impecabil la urmatoarea petrecere sau vrei sa obtii un look diferit in sezonul acesta, opteaza pentru lentile de contact Gri menite sa iti transforme rapid nuanta ochilor.

Alege o pereche de lentile colorate Gri Phantasee de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege Mellow Latte Ice – lentile de contact colorate gri trimestriale – 90 purtari (2 lentile/cutie) marca Phantasee cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: