Lentile de contact cu dioptrii Johnson&Johnson Acuvue 2 saptamanale 3 x 6 lentile / cutie cu comanda online

Fii in trend cu aceste lentile de contact cu dioptrii Johnson&Johnson Acuvue 2 saptamanale 3 x 6 lentile / cutie pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege acele lentile de contact Johnson&Johnson care ti se potrivesc cel mai bine.

VEZI PRET

Detalii Lentile de contact cu dioptrii Johnson&Johnson Acuvue 2 saptamanale 3 x 6 lentile / cutie online:

Id Produs: 13193
Categorie: Lentile de contact
Brand: Johnson&Johnson
Tip: cu dioptrii

Dioptrii: De la -12.00 pana la +6.00<br />Producator: Johnson&Johnson<br />Model: Acuvue 2 saptamanale<br />Pot sa dorm cu ele?: Nu<br />Pentru: Miopie-Hipermetropie<br />Continut de apa: 58%<br />Perioada de utilizare: Bilunare<br />Transmisibilitate oxigen: 28 Dk/t<br />Diametru: 14 mm<br />Material: Hidrogel<br />Bucati / cutie: 6 lentile/cutie<br />Raza de curbura: 8.7 mm<br />Mod de purtare: Purtare zilnica<br />Filtru UV: Da

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact cu dioptrii Johnson&Johnson pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare.

Alege o pereche de lentile cu dioptrii Johnson&Johnson de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege lentile de contact Johnson&Johnson Acuvue 2 saptamanale 3 x 6 lentile / cutie cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: