Lentile de contact cu dioptrii Cooper Vision Proclear lunare 3 lentile / cutie cu comanda online

Fii in trend cu aceste lentile de contact cu dioptrii Cooper Vision Proclear lunare 3 lentile / cutie pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege acele lentile de contact Cooper Vision care ti se potrivesc cel mai bine.

VEZI PRET

Detalii Lentile de contact cu dioptrii Cooper Vision Proclear lunare 3 lentile / cutie online:

Id Produs: 2312
Categorie: Lentile de contact
Brand: Cooper Vision
Tip: cu dioptrii

Dioptrii: De la -20.00 pana la +20.00<br />Producator: Cooper Vision<br />Model: Proclear lunare<br />Pentru: Miopie-Hipermetropie<br />Continut de apa: 62%<br />Perioada de utilizare: Lunare<br />Transmisibilitate oxigen: 42 Dk/t<br />Diametru: 14.2 mm<br />Material: Omafilcon A<br />Bucati / cutie: 3 lentile/cutie<br />Raza de curbura: 8.6 mm<br />Mod de purtare: Purtare zilnica

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact cu dioptrii Cooper Vision pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare.

Alege o pereche de lentile cu dioptrii Cooper Vision de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege lentile de contact Cooper Vision Proclear lunare 3 lentile / cutie cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: