Lentile de contact cu dioptrii Alcon / Ciba Vision Air Optix Night & Day Aqua lunare 3 lentile / cutie cu comanda online

Fii in trend cu aceste lentile de contact cu dioptrii Alcon / Ciba Vision Air Optix Night & Day Aqua lunare 3 lentile / cutie pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege acele lentile de contact Alcon / Ciba Vision care ti se potrivesc cel mai bine.

VEZI PRET

Detalii Lentile de contact cu dioptrii Alcon / Ciba Vision Air Optix Night & Day Aqua lunare 3 lentile / cutie online:

Id Produs: 2232
Categorie: Lentile de contact
Brand: Alcon / Ciba Vision
Tip: cu dioptrii

Dioptrii: De la -10.00 pana la +6.00<br />Producator: Alcon / Ciba Vision<br />Model: Air Optix Night & Day Aqua lunare<br />Pot sa dorm cu ele?: Da<br />Pentru: Miopie-Hipermetropie<br />Continut de apa: 24%<br />Perioada de utilizare: Lunare<br />Transmisibilitate oxigen: 175 Dk/t<br />Diametru: 13.8 mm<br />Material: Lotrafilcon A<br />Bucati / cutie: 3 lentile/cutie<br />Raza de curbura: 8.4 mm – 8.6 mm<br />Mod de purtare: Purtare continua

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact cu dioptrii Alcon / Ciba Vision pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare.

Alege o pereche de lentile cu dioptrii Alcon / Ciba Vision de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege lentile de contact Alcon / Ciba Vision Air Optix Night & Day Aqua lunare 3 lentile / cutie cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: