Lentile de contact cu dioptrii Alcon / Ciba Vision Air Optix for Astigmatism lunare 6 lentile / cutie cu comanda online

Fii in trend cu aceste lentile de contact cu dioptrii Alcon / Ciba Vision Air Optix for Astigmatism lunare 6 lentile / cutie pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege acele lentile de contact Alcon / Ciba Vision care ti se potrivesc cel mai bine.

VEZI PRET

Detalii Lentile de contact cu dioptrii Alcon / Ciba Vision Air Optix for Astigmatism lunare 6 lentile / cutie online:

Id Produs: 2241
Categorie: Lentile de contact
Brand: Alcon / Ciba Vision
Tip: cu dioptrii

Dioptrii: De la -10.00 pana la +6.00<br />Producator: Alcon / Ciba Vision<br />Model: Air Optix for Astigmatism<br />Pot sa dorm cu ele?: Nu<br />Pentru: Astigmatism-Torice<br />Continut de apa: 33%<br />Perioada de utilizare: Lunare<br />Transmisibilitate oxigen: 108 Dk/t<br />Diametru: 14.5 mm<br />Material: Lotrafilcon B<br />Bucati / cutie: 6 lentile/cutie<br />Raza de curbura: 8.7 mm<br />Mod de purtare: Purtare zilnica<br />Ax: 0 la 180<br />Cilindru: -0.75, -1.25, -1.75, -2.25

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact cu dioptrii Alcon / Ciba Vision pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare.

Alege o pereche de lentile cu dioptrii Alcon / Ciba Vision de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege lentile de contact Alcon / Ciba Vision Air Optix for Astigmatism lunare 6 lentile / cutie cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: