Freshlook Illuminate Jet Black - lentile de contact colorate negre zilnice - 5 purtari (10 lentile/cutie) brand Alcon / Ciba Vision cu comanda online

Fii in trend cu aceste Freshlook Illuminate Jet Black – lentile de contact colorate negre zilnice – 5 purtari (10 lentile/cutie) pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege lentile de contact Negre Alcon / Ciba Vision si schimba nuanta naturala a irisului, obtinand un look perfect atat pentru o ocazie speciala cat si pentru o schimbare de zi cu zi.

VEZI PRET

Detalii Freshlook Illuminate Jet Black – lentile de contact colorate negre zilnice – 5 purtari (10 lentile/cutie) marca Alcon / Ciba Vision online:

Id Produs: 3050
Categorie: Lentile contact colorate
Brand: Alcon / Ciba Vision
Nuanta: Negre

Producator: Alcon / Ciba Vision<br />Culoare: Negru<br />Model: Freshlook Illuminate Jet Black<br />Perioada de utilizare: 5 purtari<br />Diametru: 13.80 mm<br />Lentile Halloween: Nu<br />Bucati / pachet: 10 lentile/cutie<br />Dioptrii: Da<br />Continut de apa: 69 %<br />Material: Hydrogel Terpolymer<br />Tip lentile colorate: Cu dioptrie

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact colorate Alcon / Ciba Vision Negre pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare. Fie ca vrei doar sa arati impecabil la urmatoarea petrecere sau vrei sa obtii un look diferit in sezonul acesta, opteaza pentru lentile de contact Negre menite sa iti transforme rapid nuanta ochilor.

Alege o pereche de lentile colorate Negre Alcon / Ciba Vision de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege Freshlook Illuminate Jet Black – lentile de contact colorate negre zilnice – 5 purtari (10 lentile/cutie) marca Alcon / Ciba Vision cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: