Freshlook Colors Blue - lentile de contact colorate albastre lunare - 30 purtari (2 lentile/cutie) brand Alcon / Ciba Vision cu comanda online

Fii in trend cu aceste Freshlook Colors Blue – lentile de contact colorate albastre lunare – 30 purtari (2 lentile/cutie) pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege lentile de contact Albastre Alcon / Ciba Vision si schimba nuanta naturala a irisului, obtinand un look perfect atat pentru o ocazie speciala cat si pentru o schimbare de zi cu zi.

VEZI PRET

Detalii Freshlook Colors Blue – lentile de contact colorate albastre lunare – 30 purtari (2 lentile/cutie) marca Alcon / Ciba Vision online:

Id Produs: 2921
Categorie: Lentile contact colorate
Brand: Alcon / Ciba Vision
Nuanta: Albastre

Producator: Alcon / Ciba Vision<br />Culoare: Albastru<br />Model: Freshlook Colors Blue<br />Perioada de utilizare: 30 de purtari<br />Diametru: 8.60 mm<br />Lentile Halloween: Nu<br />Bucati / pachet: 2 lentile/cutie<br />Dioptrii: Da<br />Continut de apa: 55%<br />Material: Hydrogel Terpolymer<br />Tip lentile colorate: Cu dioptrie

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact colorate Alcon / Ciba Vision Albastre pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare. Fie ca vrei doar sa arati impecabil la urmatoarea petrecere sau vrei sa obtii un look diferit in sezonul acesta, opteaza pentru lentile de contact Albastre menite sa iti transforme rapid nuanta ochilor.

Alege o pereche de lentile colorate Albastre Alcon / Ciba Vision de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege Freshlook Colors Blue – lentile de contact colorate albastre lunare – 30 purtari (2 lentile/cutie) marca Alcon / Ciba Vision cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: