Flash Elixor Ecru White - lentile de contact colorate albe 90 de purtari (2 lentile/cutie) brand Phantasee cu comanda online

Fii in trend cu aceste Flash Elixor Ecru White – lentile de contact colorate albe 90 de purtari (2 lentile/cutie) pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege lentile de contact Albe Phantasee si schimba nuanta naturala a irisului, obtinand un look perfect atat pentru o ocazie speciala cat si pentru o schimbare de zi cu zi.

VEZI PRET

Detalii Flash Elixor Ecru White – lentile de contact colorate albe 90 de purtari (2 lentile/cutie) marca Phantasee online:

Id Produs: 12853
Categorie: Lentile contact colorate
Brand: Phantasee
Nuanta: Albe

Producator: MaxVue Vision<br />Culoare: Alb<br />Model: Flash Elixor Ecru White<br />Perioada de utilizare: 90 de purtari<br />Diametru: 14.00 mm<br />Lentile Halloween: Nu<br />Bucati / pachet: 2 lentile/pachet<br />Dioptrii: Nu

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact colorate Phantasee Albe pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare. Fie ca vrei doar sa arati impecabil la urmatoarea petrecere sau vrei sa obtii un look diferit in sezonul acesta, opteaza pentru lentile de contact Albe menite sa iti transforme rapid nuanta ochilor.

Alege o pereche de lentile colorate Albe Phantasee de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege Flash Elixor Ecru White – lentile de contact colorate albe 90 de purtari (2 lentile/cutie) marca Phantasee cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: