Fashion Lentilles Mood Brown - lentile de contact pentru Halloween anuale - 365 purtari (2 lentile/cutie) brand Auva Vision cu comanda online

Fii in trend cu aceste Fashion Lentilles Mood Brown – lentile de contact pentru Halloween anuale – 365 purtari (2 lentile/cutie) pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege lentile de contact Maro Auva Vision si schimba nuanta naturala a irisului, obtinand un look perfect atat pentru o ocazie speciala cat si pentru o schimbare de zi cu zi.

VEZI PRET

Detalii Fashion Lentilles Mood Brown – lentile de contact pentru Halloween anuale – 365 purtari (2 lentile/cutie) marca Auva Vision online:

Id Produs: 26827
Categorie: Lentile contact colorate
Brand: Auva Vision
Nuanta: Maro

Producator: Auva Vision<br />Culoare: Maro<br />Model: Fashion Lentilles Mood Brown<br />Perioada de utilizare: 365 de purtari<br />Diametru: 17.00 mm<br />Bucati / pachet: 2 lentile/cutie<br />Dioptrii: Nu<br />Continut de apa: 38%

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact colorate Auva Vision Maro pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare. Fie ca vrei doar sa arati impecabil la urmatoarea petrecere sau vrei sa obtii un look diferit in sezonul acesta, opteaza pentru lentile de contact Maro menite sa iti transforme rapid nuanta ochilor.

Alege o pereche de lentile colorate Maro Auva Vision de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege Fashion Lentilles Mood Brown – lentile de contact pentru Halloween anuale – 365 purtari (2 lentile/cutie) marca Auva Vision cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: