Fantaisie Bleu Sky- lentile de contact pentru Halloween 1 purtare - One day (2 lentile/cutie) brand Auva Vision cu comanda online

Fii in trend cu aceste Fantaisie Bleu Sky- lentile de contact pentru Halloween 1 purtare – One day (2 lentile/cutie) pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege lentile de contact Albastre Auva Vision si schimba nuanta naturala a irisului, obtinand un look perfect atat pentru o ocazie speciala cat si pentru o schimbare de zi cu zi.

VEZI PRET

Detalii Fantaisie Bleu Sky- lentile de contact pentru Halloween 1 purtare – One day (2 lentile/cutie) marca Auva Vision online:

Id Produs: 22681
Categorie: Lentile contact colorate
Brand: Auva Vision
Nuanta: Albastre

Producator: Auva Vision<br />Culoare: Albastru<br />Model: Fantaisie Bleu Sky<br />Perioada de utilizare: 1 purtare<br />Diametru: 14.20 mm<br />Lentile Halloween: Da<br />Bucati / pachet: 2 lentile/cutie<br />Dioptrii: Nu<br />Continut de apa: 42%<br />Tip lentile colorate: Halloween

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact colorate Auva Vision Albastre pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare. Fie ca vrei doar sa arati impecabil la urmatoarea petrecere sau vrei sa obtii un look diferit in sezonul acesta, opteaza pentru lentile de contact Albastre menite sa iti transforme rapid nuanta ochilor.

Alege o pereche de lentile colorate Albastre Auva Vision de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege Fantaisie Bleu Sky- lentile de contact pentru Halloween 1 purtare – One day (2 lentile/cutie) marca Auva Vision cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: