Fancy Tigera - lentile de contact colorate galbene anuale - 360 purtari (2 lentile/cutie) brand Phantasee cu comanda online

Fii in trend cu aceste Fancy Tigera – lentile de contact colorate galbene anuale – 360 purtari (2 lentile/cutie) pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege lentile de contact Galbene Phantasee si schimba nuanta naturala a irisului, obtinand un look perfect atat pentru o ocazie speciala cat si pentru o schimbare de zi cu zi.

VEZI PRET

Detalii Fancy Tigera – lentile de contact colorate galbene anuale – 360 purtari (2 lentile/cutie) marca Phantasee online:

Id Produs: 3305
Categorie: Lentile contact colorate
Brand: Phantasee
Nuanta: Galbene

Producator: MaxVue Vision<br />Culoare: Galben<br />Perioada de utilizare: 360 de purtari<br />Diametru: 17.00 mm<br />Lentile Halloween: Da<br />Tip lentile colorate: Halloween

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact colorate Phantasee Galbene pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare. Fie ca vrei doar sa arati impecabil la urmatoarea petrecere sau vrei sa obtii un look diferit in sezonul acesta, opteaza pentru lentile de contact Galbene menite sa iti transforme rapid nuanta ochilor.

Alege o pereche de lentile colorate Galbene Phantasee de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege Fancy Tigera – lentile de contact colorate galbene anuale – 360 purtari (2 lentile/cutie) marca Phantasee cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: