Fancy Dream Slayer - lentile de contact colorate rosii anuale - 360 purtari (2 lentile/cutie) brand Phantasee cu comanda online

Fii in trend cu aceste Fancy Dream Slayer – lentile de contact colorate rosii anuale – 360 purtari (2 lentile/cutie) pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege lentile de contact Rosii Phantasee si schimba nuanta naturala a irisului, obtinand un look perfect atat pentru o ocazie speciala cat si pentru o schimbare de zi cu zi.

VEZI PRET

Detalii Fancy Dream Slayer – lentile de contact colorate rosii anuale – 360 purtari (2 lentile/cutie) marca Phantasee online:

Id Produs: 3303
Categorie: Lentile contact colorate
Brand: Phantasee
Nuanta: Rosii

Producator: MaxVue Vision<br />Culoare: Rosu<br />Perioada de utilizare: 360 de purtari<br />Diametru: 14.00 mm<br />Lentile Halloween: Da<br />Tip lentile colorate: Halloween

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact colorate Phantasee Rosii pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare. Fie ca vrei doar sa arati impecabil la urmatoarea petrecere sau vrei sa obtii un look diferit in sezonul acesta, opteaza pentru lentile de contact Rosii menite sa iti transforme rapid nuanta ochilor.

Alege o pereche de lentile colorate Rosii Phantasee de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege Fancy Dream Slayer – lentile de contact colorate rosii anuale – 360 purtari (2 lentile/cutie) marca Phantasee cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: