Edit Glimmer Gold - lentile de contact colorate galbene trimestriale - 90 purtari (2 lentile/cutie) brand Edit cu comanda online

Fii in trend cu aceste Edit Glimmer Gold – lentile de contact colorate galbene trimestriale – 90 purtari (2 lentile/cutie) pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege lentile de contact Galbene Edit si schimba nuanta naturala a irisului, obtinand un look perfect atat pentru o ocazie speciala cat si pentru o schimbare de zi cu zi.

VEZI PRET

Detalii Edit Glimmer Gold – lentile de contact colorate galbene trimestriale – 90 purtari (2 lentile/cutie) marca Edit online:

Id Produs: 2567
Categorie: Lentile contact colorate
Brand: Edit
Nuanta: Galbene

Producator: Edit<br />Culoare: Galben<br />Model: Edit Glimmer Gold<br />Perioada de utilizare: 90 de purtari<br />Diametru: 14.20 mm<br />Lentile Halloween: Da<br />Bucati / pachet: 2 lentile/cutie<br />Dioptrii: Nu<br />Continut de apa: 38%<br />Tip lentile colorate: Halloween

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact colorate Edit Galbene pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare. Fie ca vrei doar sa arati impecabil la urmatoarea petrecere sau vrei sa obtii un look diferit in sezonul acesta, opteaza pentru lentile de contact Galbene menite sa iti transforme rapid nuanta ochilor.

Alege o pereche de lentile colorate Galbene Edit de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege Edit Glimmer Gold – lentile de contact colorate galbene trimestriale – 90 purtari (2 lentile/cutie) marca Edit cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: