Crazy Blackout - lentile de contact colorate negre anuale - 90 purtari (2 lentile/cutie) brand ColourVUE cu comanda online

Fii in trend cu aceste Crazy Blackout – lentile de contact colorate negre anuale – 90 purtari (2 lentile/cutie) pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege lentile de contact Negre ColourVUE si schimba nuanta naturala a irisului, obtinand un look perfect atat pentru o ocazie speciala cat si pentru o schimbare de zi cu zi.

VEZI PRET

Detalii Crazy Blackout – lentile de contact colorate negre anuale – 90 purtari (2 lentile/cutie) marca ColourVUE online:

Id Produs: 24797
Categorie: Lentile contact colorate
Brand: ColourVUE
Nuanta: Negre

Producator: MaxVue Vision<br />Culoare: Negru<br />Model: Crazy Blackout<br />Perioada de utilizare: 90 de purtari<br />Diametru: 14.00 mm<br />Lentile Halloween: Da<br />Bucati / pachet: 2 lentile/cutie<br />Dioptrii: Da<br />Continut de apa: 45%<br />Tip lentile colorate: Halloween

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact colorate ColourVUE Negre pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare. Fie ca vrei doar sa arati impecabil la urmatoarea petrecere sau vrei sa obtii un look diferit in sezonul acesta, opteaza pentru lentile de contact Negre menite sa iti transforme rapid nuanta ochilor.

Alege o pereche de lentile colorate Negre ColourVUE de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege Crazy Blackout – lentile de contact colorate negre anuale – 90 purtari (2 lentile/cutie) marca ColourVUE cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: