Crazy Bat Crusader - lentile de contact colorate galbene anuale - 360 purtari (2 lentile/cutie) brand ColourVUE cu comanda online

Fii in trend cu aceste Crazy Bat Crusader – lentile de contact colorate galbene anuale – 360 purtari (2 lentile/cutie) pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege lentile de contact Efecte speciale ColourVUE si schimba nuanta naturala a irisului, obtinand un look perfect atat pentru o ocazie speciala cat si pentru o schimbare de zi cu zi.

VEZI PRET

Detalii Crazy Bat Crusader – lentile de contact colorate galbene anuale – 360 purtari (2 lentile/cutie) marca ColourVUE online:

Id Produs: 2097
Categorie: Lentile contact colorate
Brand: ColourVUE
Nuanta: Efecte speciale

Producator: MaxVue Vision<br />Culoare: Efecte speciale<br />Model: Crazy Bat Crusader<br />Perioada de utilizare: 365 de purtari<br />Diametru: 14 mm<br />Lentile Halloween: Da<br />Bucati / pachet: 2 lentile/pachet<br />Dioptrii: Nu<br />Continut de apa: 45%<br />Tip lentile colorate: Halloween

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact colorate ColourVUE Efecte speciale pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare. Fie ca vrei doar sa arati impecabil la urmatoarea petrecere sau vrei sa obtii un look diferit in sezonul acesta, opteaza pentru lentile de contact Efecte speciale menite sa iti transforme rapid nuanta ochilor.

Alege o pereche de lentile colorate Efecte speciale ColourVUE de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege Crazy Bat Crusader – lentile de contact colorate galbene anuale – 360 purtari (2 lentile/cutie) marca ColourVUE cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: