Cheerful Fresh Green - lentile de contact colorate verzi lunare - 30 purtari (2 lentile/cutie) brand ColourVUE cu comanda online

Fii in trend cu aceste Cheerful Fresh Green – lentile de contact colorate verzi lunare – 30 purtari (2 lentile/cutie) pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege lentile de contact Verzi ColourVUE si schimba nuanta naturala a irisului, obtinand un look perfect atat pentru o ocazie speciala cat si pentru o schimbare de zi cu zi.

VEZI PRET

Detalii Cheerful Fresh Green – lentile de contact colorate verzi lunare – 30 purtari (2 lentile/cutie) marca ColourVUE online:

Id Produs: 4961
Categorie: Lentile contact colorate
Brand: ColourVUE
Nuanta: Verzi

Producator: MaxVue Vision<br />Culoare: Verde<br />Model: Cheerful Fresh Green<br />Perioada de utilizare: 30 de purtari<br />Diametru: 14.50 mm<br />Lentile Halloween: Nu<br />Bucati / pachet: 2 lentile/cutie<br />Dioptrii: Da<br />Continut de apa: 45%<br />Tip lentile colorate: Cu dioptrie

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact colorate ColourVUE Verzi pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare. Fie ca vrei doar sa arati impecabil la urmatoarea petrecere sau vrei sa obtii un look diferit in sezonul acesta, opteaza pentru lentile de contact Verzi menite sa iti transforme rapid nuanta ochilor.

Alege o pereche de lentile colorate Verzi ColourVUE de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege Cheerful Fresh Green – lentile de contact colorate verzi lunare – 30 purtari (2 lentile/cutie) marca ColourVUE cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: