Beautiful Eyes Passionate Purple - lentile de contact colorate violet trimestriale - 90 purtari (2 lentile/cutie) brand Phantasee cu comanda online

Fii in trend cu aceste Beautiful Eyes Passionate Purple – lentile de contact colorate violet trimestriale – 90 purtari (2 lentile/cutie) pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege lentile de contact Violet Phantasee si schimba nuanta naturala a irisului, obtinand un look perfect atat pentru o ocazie speciala cat si pentru o schimbare de zi cu zi.

VEZI PRET

Detalii Beautiful Eyes Passionate Purple – lentile de contact colorate violet trimestriale – 90 purtari (2 lentile/cutie) marca Phantasee online:

Id Produs: 2200
Categorie: Lentile contact colorate
Brand: Phantasee
Nuanta: Violet

Producator: MaxVue Vision<br />Culoare: Violet<br />Perioada de utilizare: 90 de purtari<br />Diametru: 15.00 mm

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact colorate Phantasee Violet pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare. Fie ca vrei doar sa arati impecabil la urmatoarea petrecere sau vrei sa obtii un look diferit in sezonul acesta, opteaza pentru lentile de contact Violet menite sa iti transforme rapid nuanta ochilor.

Alege o pereche de lentile colorate Violet Phantasee de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege Beautiful Eyes Passionate Purple – lentile de contact colorate violet trimestriale – 90 purtari (2 lentile/cutie) marca Phantasee cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: