Anesthesia Anesthetic Aqua 180 purtari brand Anesthesia cu comanda online

Fii in trend cu aceste Anesthesia Anesthetic Aqua 180 purtari pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege lentile de contact Albastre Anesthesia si schimba nuanta naturala a irisului, obtinand un look perfect atat pentru o ocazie speciala cat si pentru o schimbare de zi cu zi.

VEZI PRET

Detalii Anesthesia Anesthetic Aqua 180 purtari marca Anesthesia online:

Id Produs: 8755
Categorie: Lentile contact colorate
Brand: Anesthesia
Nuanta: Albastre

Producator: Anesthesia<br />Culoare: Albastru<br />Model: Anesthetic Aqua<br />Perioada de utilizare: 6 luni<br />Diametru: 14.20 mm<br />Bucati / pachet: 2 lentile/cutie<br />Continut de apa: 38%<br />Material: Polimacon

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact colorate Anesthesia Albastre pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare. Fie ca vrei doar sa arati impecabil la urmatoarea petrecere sau vrei sa obtii un look diferit in sezonul acesta, opteaza pentru lentile de contact Albastre menite sa iti transforme rapid nuanta ochilor.

Alege o pereche de lentile colorate Albastre Anesthesia de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege Anesthesia Anesthetic Aqua 180 purtari marca Anesthesia cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: