Adore Crystal Light Grey- lentile de contact colorate gri trimestriale - 90 purtari (2 lentile/cutie) brand Adore cu comanda online

Fii in trend cu aceste Adore Crystal Light Grey- lentile de contact colorate gri trimestriale – 90 purtari (2 lentile/cutie) pe care le poti achizitiona la super pret din magazinul online. Alege lentile de contact Gri Adore si schimba nuanta naturala a irisului, obtinand un look perfect atat pentru o ocazie speciala cat si pentru o schimbare de zi cu zi.

VEZI PRET

Detalii Adore Crystal Light Grey- lentile de contact colorate gri trimestriale – 90 purtari (2 lentile/cutie) marca Adore online:

Id Produs: 12247
Categorie: Lentile contact colorate
Brand: Adore
Nuanta: Gri

Producator: Adore<br />Culoare: Gri<br />Model: Adore Crystal Light Grey<br />Perioada de utilizare: 90 de purtari<br />Diametru: 14.00 mm<br />Lentile Halloween: Nu<br />Bucati / pachet: 2 lentile/cutie<br />Dioptrii: Nu<br />Continut de apa: 38%<br />Material: Polymacon

Este imposibil sa nu gasesti un set de lentile de contact colorate Adore Gri pe care sa le indragesti inca de la prima utilizare. Fie ca vrei doar sa arati impecabil la urmatoarea petrecere sau vrei sa obtii un look diferit in sezonul acesta, opteaza pentru lentile de contact Gri menite sa iti transforme rapid nuanta ochilor.

Alege o pereche de lentile colorate Gri Adore de calitate, cu un design confortabil cu care vei reusi sa iti pui in evidenta personalitatea. Ofera-i look-ului tau tot ce este mai bun si alege Adore Crystal Light Grey- lentile de contact colorate gri trimestriale – 90 purtari (2 lentile/cutie) marca Adore cu comanda online.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: